Staňte se našimi fanoušky na:

Šťavnatý salát z kyselého zelí

Autor receptu: ladislava.jankovska (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na dno mísy dáme cibuli s olejem, na ni vysypeme celou plechovku zelí bez proplachování, přidáme sladká strouhaná jablka, pepř, vodu a mošt. nasypeme rozinky, nemusí se máčet. Všechno dobře promícháme a dáme proležet do lednice. Po příštím zamíchání po proležení vznikne lahodný osvěžující šťavnatý salát, z kterého lze ujídat tak dlouho dokud je. Pokud je v lednici, je stejně dobrý i druhý den. Může se dochutit moštem, nepatrně (!) solí, ale jen pokud je třeba. Místo rozinek může být mrkev a křen, což je velká bašta. Z křenem opatrně, ať si nespálíte útroby!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

najkuchtickalenka |22. dubna 2016
ukladam do oblubenych :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!