Staňte se našimi fanoušky na:

Šťáva z rybízu

Autor receptu: gagous007 (40 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

2,5 kg rybízu rozmačkáme v porcelánové nádobě, nalijeme na to 2 litry vařící vody, přidá se 1dkg kyseliny citronové a nechá se 24 hodin louhovat. Poté se nechá překapat přes plátno. Na 1 kg šťávy se dá 1 kg cukru a míchá se až se cukr rozpustí.. Trochu šťávy se dá do hrnku, tam rozmícháme na špičku nože trochu petolu a to nalijeme do šťávy, rozmícháme. Naplníme do lahví.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!