Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí ragú s těstovinami

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Srnčí maso buď koupíme mleté, nebo si ho nameleme. 2) Zeleninu (celer, petržel, mrkev) rozmixujeme na drobno. 3) V hrnci rozpálíme sádlo, přidáme cibuli a na mírné teplotě vaříme 10 minut. Poté přidáme maso, osolíme, okořeníme a mícháme dalších 10 minut. Poté přidáme zeleninu a mícháme dalších 10 minut. 4) Přidáme víno a zvýšíme plamen. Necháme vypařit všechnu tekutinu. 5) Rajčata rozmixujeme tyčovým mixérem a přidáme do hrnce. 6) Přendáme do pekáčku a pečeme na 120 °C asi dvě hodiny přikryté. Dochutíme a podáváme s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!