Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí na černo

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso odblaníme a nakrájíme na kostky.Mrkev,petržel a celer očistíme a nakrájíme.Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme na sádle.Přidáme zeleninu,opečeme,posypeme cukrem a za stálého míchání ještě chvíli pražíme.Potom přidáme maso,okořeníme mletým pepřem,přidáme celé nové koření,hřebíčky,bobkový list a tymián,podlijeme vínem a přiklopené udusíme téměř do měkka.Nakonec zahustíme moukou a dodusíme.Když je maso měkké,koření odstraníme a maso ochutíme šípkovou marmeládou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!