Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí carpaccio

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na velice tenké plátky. Na pracovní desku rozložíme silnější fresh-fólii a na ni dáme plátky masa. Osolíme je, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Přikryjeme je druhým kusem fólie a rukou rozklepeme na téměř průsvitné plátky. V kastrůlku svaříme portské víno s cukrem na hustý sirup. Připravíme listovo-bylinkový salát, který ochutíme malinovým octem. Na talíř naskládáme plátky masa. Ozdobíme je salátem, pokapeme svařeným portským vínem, posypeme piniovými oříšky a obložíme parmazánovými lupínky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |27. prosince 2013
ukládám Odpovědět
biglol |14. listopadu 2013
dobrota Odpovědět
dagmar.vrbicka |8. června 2013
zajímavé Odpovědět
david.kruml.1 |8. prosince 2012
ze zvěřiny to neznám určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!