Staňte se našimi fanoušky na:

Špenát z hlávkového salátu

Autor receptu: eviti (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
48× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Někdy se stane, že vám najednou vyroste větší množství hlávkového salátu, který není rodina schopná zkonzumovat. V tom případě ho zužitkuji do "falešného špenátu". Omyju listy salátu, chvilku je uvařím v osolené vodě, scedím, umelu nebo posekám mixerem. Dále pokračuji jako při přípravě klasického špenátu, přidám mléko - osolím, opepřím, přidám prolisovaný česnek a zahustím jíškou.Nakonec vmíchám rozšlehané vajíčko.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |21. listopadu 2013
zkusím Odpovědět
Dessyna |14. července 2013
To by mne nenapadlo! 1* Odpovědět
Arabela |14. července 2013
Nádherný a rozumný recept. Není co řešit, - špenát miluji a salátu mám u našich spoustu. . Uložím a vyzkouším, díky. Odpovědět
dree |21. června 2013
zkusím Odpovědět
cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
josifek |6. června 2013
Ukládám. Odpovědět
dagmar.vrbicka |6. června 2013
zajímavé Odpovědět
macik |4. června 2013
zkusim Odpovědět
honzíček |3. června 2013
supr Odpovědět
zdenka.r |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!