Staňte se našimi fanoušky na:

Španělská česneková omáčka ke grilu k masu či rybě

Autor receptu: fionka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvi osmažíme dozlatova celý, nekrájený česnek a dáme stranou. Pánev také dáme stranou z plamene a přidáme sladkou papriku a vinný ocet. Promícháme a necháme papriku lehce osmahnout. Omáčku podáváme k zelenině nebo rybám.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!