Staňte se našimi fanoušky na:

Špalíčky s hořčicí a pomerančovou omáčkou

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 200°C. V pánvi na olivovém oleji smažte pancettu se šalvějí dozlatova. Sundejte pánev z plotny, pancettu i šalvěj vyjměte a dejte stranou. Šťávu, která se vytvořila, nechte na pánvi. Maso osolte, opepřete a potřete polovinou hořčice. Na prkénko dejte prosciutto a na něj položte válečky masa. Šalvějí a pancettou maso potřete a vše i s prosciuttem zarolujte. Na pánvi opatrně osmažte ze všech stran dozlatova. Přesuňte do zapékací misky a pečte v troubě 5 minut. Ke šťávě, která zůstala na pánvi, přidejte pomerančovou šťávu, zbylou hořčici a kolečka pomeranče. Zahřejte a několik minut pomalu vařte. Přidejte máslo a nechte trochu zhoustnout. Maso nakrájejte na špalíčky, rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a podávejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!