Staňte se našimi fanoušky na:

Spaghetti Bolognese

Autor receptu: Iness (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Rozehřejte olej ve velkém hrnci a osmažte slaninu dozlatova při střední teplotě. Přidejte cibuli a česnek, smažte do sklovata. Zvyšte teplotu, přidejte mleté maso a orestujte. Přilijte víno a vařte, dokud se nesníží objem asi o třetinu. Snižte teplotu a přisypejte rajčata, mrkev a celer. 2. Přikryjte pokličkou a vařte za občasného míchání na mírném ohni po dobu 1-1 ½ hodiny. 3. Uvařte těstoviny ve velkém množství vroucí osolené vody. Rozdělte na talíře, posypejte trochou parmezánu, přidejte naběračku omáčky, ještě posypejte trochou sýra a lehce opepřete.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |2. června 2013
já restuju i mrkev s celerem. A celer je lepší použít řapíkatý. Odpovědět
maruskaji |20. května 2013
Dělávám podobně. Odpovědět
Rentiér1946 |21. dubna 2013
špagety přijdou vždycky vhod Odpovědět
aB |21. dubna 2013
pěkné,dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!