Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený králík

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |14. února 2015
1+++ Odpovědět
sussan |27. června 2013
Králíka radši pečenýho a nejlépe na grilu, ale někdy vyzkouším. :) Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Trudka4 |18. března 2013
Děláváme běžně, ale většinou králíka nevykošťujeme. Jde to i s kostma - obalíme v trojobale, naskládáme na pekáč nebo plech s rozehřátým tukem a pečeme v troubě. Po asi půl hodině obrátíme maso na druhou stranu a dopečeme. Odpovědět
šanela |2. března 2013
nikdy by mě nenapadlo smažit králíka... dík za otevření očí .-) Odpovědět
cumackova|23. září 2014
z trouby je chutnější-jemnější,jak z pánve Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!