Staňte se našimi fanoušky na:

Smaženice s fazolovými lusky

Autor receptu: ohen (64 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fazolové lusky uvaříme do měkka s troškou vegety. Cibuli usmažíme a přidáme pokrájenou anglickou slaninu( špek, uzené) a klobásu. Orestujeme, Přidáme česnek. Pak vložíme fazolové lusky a prohřejeme. Vmícháme vejce a spolu prohřejeme až se vejce srazí. Okořeníme pepřem, solí a můžeme trošku chilli.Můžeme podávat s vařenými brambory ale lepší je chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

DAMI |6. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!