Staňte se našimi fanoušky na:

Smažená vinná klobása

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vinnou klobásu rozdělíme na 4 stejně dlouhé díly, stočíme je do „šneka“ a protáhneme špejlí. Z rozšlehaného vejce, mouky, trošky mléka nebo piva, kečupu a několika kapek sójové omáčky umícháme těstíčko, šneky v něm obalíme a ihned usmažíme v rozehřátém oleji. Obměna:do těstíčka můžeme přidat nasekané bylinky. Šneka z vinné klobásy můžeme obalit v trojobalu jako řízek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!