Staňte se našimi fanoušky na:

Smažená ryba porybného Pepka

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očištěnou vykuchanou rybu vyplníme a celou zasypeme nadrobno nakrájenou cibulí a necháme na chladném místě odležet.Před dalším zpracováním cibuli odstraníme a dále již nepoužijeme.Rybu osolíme,trochu okmínujeme a dáme na rozpálený olej,do kterého jsme těsně předtím dali utřený česnek,plnotučnou hořčici,ostrý kečup a worchester.Rybu rychle oboustraně orestujeme a zalijeme 2 dl červeného vína.Po 10 minutách dvakrát otočíme a dopečeme.Rybu dáme na vyhřátý talíř,zalijemde výpečkem a zakapneme citronem. Příloha,chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!