Staňte se našimi fanoušky na:

Smažená hruška

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrušku rozkrájíme na čtvrtiny, vykrojíme jádřinec a okrájíme slupku. Každou čtvrtinu rozpůlíme, takže máme 8 dílků. Podle chuti hrušky posypeme kořením na americké brambory, kořením nešetříme. Vejce rozšleháme vidličkou s tatarskou omáčkou. Dílky hrušky obalíme v hladké mouce, poté rozšlehaném vejci s tatarskou omáčkou a ve strouhance. Obalené kousky vkládáme do pánve s rozehřátým olejem a rychle usmažíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |4. června 2013
zajímavý recept, určitě to zkusím udělat. Odpovědět
J |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Mona22 |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
A |2. června 2013
vyzkouším Odpovědět
PF*13 |2. června 2013
uloženo Odpovědět
honzíček |2. června 2013
mnam nemá chybičku Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!