Staňte se našimi fanoušky na:

Šlehačkoví "bulíci"

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z prosáté mouky, změklého másla a šlehačky uděláme těsto a necháme v ledničce půl hodiny odležet. Pak jej rozválíme na plát o tloušťce 3-5 mm a formičkou vykrajujeme bulíky, případně jiné tvary. Pečeme na plechu v předehřáté troubě na 150 stupňů přibližně 15 minut, podle velikosti vykrájených tvarů. Ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru smíchaným s vanilkovým cukrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |14. prosince 2013
krásní Odpovědět
kockaviky |14. prosince 2013
Moc pěkná formička! Odpovědět
Uzzi1 |14. prosince 2013
Moc děkuji za milé komentáře. :-) Odpovědět
kattyr |14. prosince 2013
Jsou úžasní! Taky mám doma tuhle bezvadnou formičku, jdu hned dělat těsto :)) Odpovědět
biglol |14. prosince 2013
Parádní bulíčci! :-) :-) Odpovědět
007levap|14. prosince 2013
Bezva cukroví pro nás pejskaře! :-) Odpovědět
milasyp|14. prosince 2013
Krásní, líbí se mi. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!