Staňte se našimi fanoušky na:

Šlehačkové cukroví nejen na Vánoce

Autor receptu: ladka.berenreiterova (70 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • na obalení cukr moučka
  • na obalení cukr vanilkový
  • omega, 1 balení tuk
  • ke šlehání, 250 ml smetana
  • 40 dkg mouka hladká

Pracovní postup:

Tuk necháme změknout. Vmícháme do něj smetanu s moukou a vypracujeme vláčné těsto. Šlehačkové těsto vyválíme a vykrájíme z něj libovolné tvary. Šlehačkové cukroví klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova. Oba cukry smícháme. Upečené cukroví obalujeme v cukru, necháme vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucylucille|21. listopadu 2013
dobrý den, možná se blbě zeptám, ale ta šlehačka má být vyšlehaná nebo ne? Odpovědět
Zdendula|11. července 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!