Staňte se našimi fanoušky na:

Slaný pivní krigel

Autor receptu: Koci (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z toustového chleba vykrojíme kolečka. Vyjde jich cca 8 kusů. Použijeme jakoukoli pomazánku, může to být i tavený sýr nebo pomazánkové máslo. Každé jednotlivé kolečko potíráme pomazánkou a vkládáme na sebe do výšky. Sýr eidam, který musí být 40% poskládáme v plátcích na plech a vložíme do rozpálené trouby. Necháme jej tam jen minutku. Když se nahřeje, tak se spojí v jeden celek. Vytáhnu z trouby a ihned jím obalím věž z toustového chleba. Sýr se na něj hezky přilepí. Nalepíme pivní etiketu, která na teplém sýru hezky drží. Ze zbytku pomazánky ( pom. másla ) vytvoříme pěnu a to tak, že ji vložíme do plnícího sáčku a stříkáme do výšky. Z klobásku ) která by měla být hezky zahnutá do zatáčky ) uděláme pomocí párátek nebo špejle zcho. Tác můžeme ozdobit podle naši fantazie. Podáváme vychlazené, aby se nám "pěna" nerozpustila

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

renca.frasova|24. května 2013
hezký Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!