Staňte se našimi fanoušky na:

Slané klobásové kolečka

Autor receptu: Da-Na (16 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Listové těsto vyválej, vykroj si z něho tvořítkem kolečka (ať jsou trochu menší – ne sklínkou) a dej na plech potažený pečícím papírem. Klobásu nakrájej na "hubený" kolečka a ty kolečka rozkroj na trojúhelníky (jako ještě na čtvrtiny). Každýj ten trojúhelník klobásy vmáčkni (na ležato) do prostřed toho kolečka(jestli se chceš patlat s vejcem na omazání koleček můžeš, ale nemusíš – ta klobása pustí šťávu na ten zbytek toho těsta)dej péct na 180 C cca 10 minut (dle oka)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |14. května 2013
jednoduchý nápad a přitom to může být moc dobré. vyzkouším. Odpovědět
Zůz |4. května 2013
mnam Odpovědět
Da-Na |3. května 2013
:)...no to bys už pak měla koláče :) ...a pak se to zase špatně kouše :) - tím pečením se ta klobása hodně vysuší Odpovědět
slavuska |3. května 2013
zajímavé,, já bych ale dala klidně celý kolečko, ne jen čtvrt Odpovědět
luci.s.nesvadbova|3. května 2013
Jen při čtení toho receptu už polykám sliny :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!