Staňte se našimi fanoušky na:

Slaná zemlbába

Autor receptu: Jerry13 (105 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
65× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Papriku očistíme a nakrájíme na kostičky. Sýr nastrouháme na jemném struhadle. Cherry rajčátka nakrájíme na čtvrtky. Dno pekáčku poklademe kolečky gothajského salámu. Poté dáme plátky veky, které z vrchní strany pomažeme kečupem, posypeme nakrájenou paprikou a zasypeme sýrem. Nakonec první vrstvu zalijeme třemi rozmíchanými vajíčky smíchanými s grilovacím česnekovým kořením. Postup opakujeme ještě jednou, akorát místo papriky použijeme cherry rajčátka. Slanou zemlbábu pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15 minut, dokud sýr na povrchu nezezlátne. Slaná zemlbába se hodí na večeři.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
kockaviky |21. listopadu 2013
zajímavé, vyzkouším Odpovědět
Georgina |21. listopadu 2013
super Odpovědět
Bohu |13. listopadu 2013
ukládám Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |26. řijna 2013
zajímavý nápad Odpovědět
petrapo |15. řijna 2013
hmm, vyzkouším Odpovědět
cvrcek |5. července 2013
netradiční, vyzkouším:-) Odpovědět
Kyslíková |2. července 2013
Sladkou nemusím, vyzkouším tuhle. Vypadá lákavě. Odpovědět
Gabrielle |19. června 2013
Super receptík, dík :) Odpovědět
petra.stefanova.7 |17. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!