Staňte se našimi fanoušky na:

Škvarky z Hlívy ústřičné

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Veganské
Bezlepkové
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hlívu opláchneme, osušíme a nakrájíme na asi 1 cm silné proužky. Smažíme ve větším množství oleje do zlatova. Je lepší průběžně ochutnávat, protože když se udělá moc ta zhořkne stejně jako cokoli jiného. Osolíme a hned podáváme k pivu nebo vínu je to super.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |9. června 2013
super, hlívu zrovna mám, tak to zkusím Odpovědět
dagmar.vrbicka |7. června 2013
zajímavé Odpovědět
macik |7. června 2013
zkusím Odpovědět
mila|5. června 2013
děláme je to skvělé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!