Staňte se našimi fanoušky na:

Škvarkové pagače

Autor receptu: silvie.andrejkova (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do pekárny dám mléko,olej,smetanu,vajíčko,potom sypké ingredience a trochu pomletých škvarků.Vše umýchám a nechám nakynout.Po vykynutí přendám na pomoučený vál a vyválím placku,potřu zbytkem škvarků a přeložím na třetiny,potom přeložím,přeložené na kapsu a znovu vyválím.Vykrajuji kolečka,přendám na plech s pečícím papírem,potřu rožlehaným vejcem a upeču do zlatova.Pagáčky jsou vhodné na párty,k pivu nebo jen tak.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |21. listopadu 2013
zajímavé Odpovědět
kubajz |19. listopadu 2013
ukládám Odpovědět
pes |26. srpna 2013
máma dává na 1/2kg mouky rovněž kostku droždí Odpovědět
Michele |25. července 2013
konečná fotka vypadá lákavě :) Odpovědět
vilemina |17. července 2013
Věra Vetešníková: což o to, ale tady myslím to bude dobře, protože těsto je slané a tučné, to kynutí zpomaluje... Odpovědět
q |9. července 2013
1*** Odpovědět
tepito |5. července 2013
kostka droždí je na 1kg mouky... Odpovědět
Konato |17. června 2013
Rád bych ochutnal, vypadá to dobře. Odpovědět
Peťa:-) |17. června 2013
jistě dobrůtka Odpovědět
miri3 |16. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!