Staňte se našimi fanoušky na:

Škvarková pomazánka z domácí zabijačky

Autor receptu: snilek21 (32 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Škvarky nameleme na masovém mlýnku, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, pepř a hořčici. Nakonec zlehka vmícháme nakrájená vejce. Mažeme na chleba, zdobíme kyselou okurkou (můžeme dát rovnou do pomazánky).Z uvedeného množství je cca 850 g pomazánky. Zkoušeli jsme ji udělat i z kremžské hořčice a byla taky dobrá. V letním období je možnost posypat čerstvou pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |3. řijna 2014
1+++ Odpovědět
martinnatr |5. července 2013
uložím Odpovědět
sari |29. května 2013
nemá chybu Odpovědět
jitulka |27. května 2013
mnam Odpovědět
petra.konfrstova |27. května 2013
u nás dáváme ještě kyselé okurky:-)) Odpovědět
planeta |20. května 2013
dělávám ,moc dobrá Odpovědět
Jerry13 |12. května 2013
super ;) Odpovědět
zajdixs |9. května 2013
to se bude chlapovi líbit :) Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
Linda |7. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!