Staňte se našimi fanoušky na:

Skopové na divoko

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kýtu osolíme, opepříme a opečeme po všech stranách na menší části tuku.Kořenovou zeleninu osmahneme na větší části tuku, podlijeme, přidáme koření, protlak a opečené maso.Dusíme v troubě pod pokličkou za občasného obracení a přeléváme vypečenou šťávou, zahustíme světlou jíškou, provaříme, přecedíme a dochutíme citronovou šťávou. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!