Staňte se našimi fanoušky na:

Sendvič s jablky a medovou hořčicí.

Autor receptu: jaroslav.hulka (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka vykrojíme jadřince a nakrájíme je na plátky. Na pánvi nahřejeme máslo , přidáme cukr a plátky jablek krátce podusíme. V misce smícháme obě hořčice s medem ,dochutíme pepřem a vymačkanou šťávou ze zázvoru. Toastový chléb nasucho opečeme. Hermelíny upečeme v troubě nebo klasicky usmažíme. Na plátek toastového chleba položíme několik plátků jablka , několik polníčků , Hermelín a zase plátky jablka , přelijeme směsí hořčic , přidáme opět polníček a přiklopíme druhým toastovým plátkem. Polníček můžeme dáti i na vrch.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!