Staňte se našimi fanoušky na:

Sekaná z vepřového masa

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso pokrájené na kousky umeleme i s cibulí a po něm housku navlhčenou mlékem nebo smetanou. Přimícháme česnek, sůl a vejcem sekanou spojíme. Potřeme je bílkem a pečeme v pekáčku vymaštěném sádlem. Občas podléváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zuzi |23. května 2013
mámre rádi Odpovědět
eviti |23. května 2013
dobré Odpovědět
Vladenka |23. května 2013
bude výborná, s br.kaší Ňam Odpovědět
katy9 |23. května 2013
dělám podobně Odpovědět
jana.h |8. března 2013
dobrá sekaná Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!