Staňte se našimi fanoušky na:

Sedmihradské zelí

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli osmažíme na sádle. Přidáme sladkou papriku a kilo dobře vymačkaného kysaného zelí. DUsíme půl hodiny. Přidáme nakrájené uzené maso a dusíme dokud se štáva nevysmaží. Dobrou chut

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |3. září 2014
to může být dobré, zelí mám rád Odpovědět
Vlasta78 |12. května 2013
dobré zelíčko Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
to může být dobré :-) Odpovědět
najkuchtickalenka |9. května 2013
ukladam Odpovědět
eviti |9. května 2013
mám uloženo Odpovědět
Klucik31|9. května 2013
mnam Odpovědět
šupina73|9. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!