Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z vařeného květáku dle Francouzů

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • vinaigrette

Pracovní postup:

Očištěný květák uvaříme v osolené vodě do poloměkka, rozebereme na růžičky. Smícháme vinaigrette s pokrájenou cibulkou, zelenou petrželí a vychlazeným květákem. Lze použít jako zeleninový předkrm, přílohu k masu, bramborovým jídlům.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

břich|22. června 2013
zálivka vinegrette je opravdu dobrá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!