Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z polníčku s brusinkovým dresinkem s klasickým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou a grilovaným camembertem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Každý camembert dáme na čtverec alobalu, dostatečně velký, aby do něj šel sýr zabalit. 2) Lískové ořechy opražíme nasucho a nasekáme nahrubo. Posypeme jimi camembert. 3) Na sýr přidáme tymián a olivový olej, zabalíme a pečeme na grilu asi 10 minut. 4) Před podávání pokapeme trochou medu (2 lžíce by měly stačit na všechny sýry). 5) Rozmixujeme brusinky, citronovou šťávu, kůru, balsamikový krém a med. Poté pomalu zašleháme 100 ml olivového oleje. Osolíme. 6) Tento brusinkový dresink smícháme těsně před podáváním s listy salátu a podáváme z rozpečeným sýrem a bagetou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
objev |8. června 2015
balzamikový krém Kalamáta Papdimitriou je s příchutí pomerančů a citronu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!