Staňte se našimi fanoušky na:

Salát s kuřecími prsíčky

Autor receptu: Bábrle Inka (1285 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse smícháme olej, koření na drůbež, sójovou omáčku, kečup, cukr a pepř. Kuřecí prsíčka řádně omyjeme, osušíme a vložíme do připravené marinády. Necháme (nejlépe přes noc) v chladu marinovat. Druhý den vyjmeme maso z marinády a opečeme po obou stranách na grilu. Hotová prsíčka odložíme stranou a uchováme v teple. Omytý a okapaný salát rozebereme na jednotlivé listy, mraženou kukuřici a fazolky vysypeme do mísy a necháme "povolit" v pokojové teplotě. Rajčata omyjeme a nakrájíme na dílky. Všechnu zeleninu naskládáme do velké salátové mísy. Česnek oloupeme a utřeme nebo prolisujeme. Bylinky opláchneme a necháme okapat. Do zakysané smetany vmícháme utřený česnek a můžeme přidat část posekaných bylinek. Kuřecí prsíčka nakrájíme na plátky a zlehka vmícháme do zeleninového salátu. Vše zalijeme připraveným dresinkem a nakonec ozdobíme nasekanou pažitkou nebo petrželkou. Podáváme s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |24. září 2014
Fazolky je dobré i pěstovat – na jedné rostlině je možné vypěstovat až 2 kg plodů – při pravidelné sklizni 1x za týden. Odpovědět
Polda |11. srpna 2014
vypadá moc dobře Odpovědět
renda9 |22. srpna 2013
vyzkousím Odpovědět
jobovab |17. srpna 2013
chutné Odpovědět
milmach |12. srpna 2013
dobré Odpovědět
oliv |11. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
Lucie Dubská |5. srpna 2013
vyzkoušim Odpovědět
Lucie Dubská |5. srpna 2013
vypadá dobře Odpovědět
Croissant|15. srpna 2013
vypadá moc dobře! Odpovědět
michelle4|5. srpna 2013
vypadá skvěle Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!