Staňte se našimi fanoušky na:

Salát Rakosta

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vypeckované sušené ovoce nakrájíme na proužky, zalijeme vodou a necháme zvlhnout. Hlávkový salát nakrájíme na jemné nudličky. Obojí vložíme do hlubší misky, přilijeme zakysanou smetanu, přidáme dle chuti citrónovou šťávu, sůl, cukr, pepř, dobře promícháme a podáváme vychlazené.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

-1 |19. června 2013
dobrý tip Odpovědět
laetti |17. června 2013
zajímavý recept Odpovědět
Sofii |17. června 2013
zajímavé, meruňky se mi v salátu líbí, jen si tam nedovedu představit ty švestky... Odpovědět
H-D |17. června 2013
také vyzkouším Odpovědět
-1 |17. června 2013
dobrý tip.děkuji Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!