Staňte se našimi fanoušky na:

Salát "Tutti quanti"

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bílé a červené zelí omyjeme, osušíme, nakrouháme a necháme odstát. Šťávu vymačkáme. Jablko oloupeme, nakrájíme na proužky a pokropíme citronovou šťávou. Sýr nastrouháme, pomeranče oloupeme, odstraníme jadérka, nakrájíme na kostky a smícháme s jablkem a sýrem. Tuňáka dáme do salátové mísy, přidáme zelí a promícháme s pomeranči, jablkem a sýrem. Smícháním oleje z tuňáka, olivového nebo slunečnicového oleje, 2 lžic citronové šťávy, citronové a pomerančové kůry, hořčice, soli, cukru a pepře připravíme omáčku. Polijeme salát, promícháme a přikryjeme, dáme do chladničky cca na 30 minut. Před podáváním salát posypeme vlašskými ořechy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |10. ledna 2015
vyzkouším Odpovědět
Makitka |30. prosince 2014
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!