Staňte se našimi fanoušky na:

Salát Nicoise podle sonizny

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) V horké osolené vodě spaříme fazolky. Rajčata nakrájíme na kostky, vejce na čtvrtky, brambory na plátky si větší kostky, olivy na plátky. K tomu přidáme tuňáka v konzervě. 2) Na dresink si smícháme žloutky s hořčicí, ocet, cukr, sůl a pepř a vyšleháme. Za stálého šlehání lijeme olivový olej. Šleháme, aby měl dresink krémovitou konzistenci. Přidáme nasekané ančovičky a drcený česnek. 3) Dresink nalijeme na zeleninu a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
objev |22. srpna 2014
super Odpovědět
sonizna |18. června 2014
Protože dresink obsahuje syrové žloutky, není vhodný do teplých dnů. Jinak je ale výborný. Odpovědět
sonizna |18. června 2014
Salát - ale dá se považovat i za hlavní chod. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!