Staňte se našimi fanoušky na:

Salát bramborový s ančovičkovým dresinkem.

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Česnek rozpůlíme, zakápneme olivovým olejem, dáme na plech, nebo alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C asi 15-20 min. Po upečení ho necháme vychladnout a vytlačíme ze slupek. Oloupané brambory nakrájíme na kostky velikosti sousta. Přísady na dresink rozmixujeme dohladka. Brambory dáme do mísy a opatrně je smícháme s dresinkem. Dále přidáme nakrájená vejce, cibuli, pečený česnek, podle chuti dosolíme, dopepříme a znovu opatrně promícháme. Necháme uležet a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |22. května 2013
vyzkouším Odpovědět
olma |19. dubna 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
aB |18. dubna 2013
okok Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!