Staňte se našimi fanoušky na:

Salámový aspik

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Salám nakrájíme na kostičky (proužky), přidáme sterilovanou zeleninu - Kunovjanku, vejce i okurky pokrájené na kousky, hrášek a dáme do mísy. Do odměrky nalijeme vodu, ale pod míru tak, abychom mohli dolít ocet do požadovaného množství uvedeného na sáčku želatiny, přidáme cukr a želatinu. Dále postupujeme tak, jak je uvedeno na obalu. Po uvaření želatinu smícháme se salámem a zeleninou, necháme vychladit a pak dáme do ledničky ztuhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daja55 |23. dubna 2013
to mám moc ráda,taky to dělám Odpovědět
fionka |4. dubna 2013
aspik kupuji na velikonoce mňamka udělám taky po velikonocích Odpovědět
Janka D. |25. března 2013
super Odpovědět
Vladenka |18. března 2013
sbíhají se mi sliny Odpovědět
JanaB |18. března 2013
Ukládám k vyzkoušení. Odpovědět
barbora 3|9. ledna 2014
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!