Staňte se našimi fanoušky na:

Salámovo-sýrová pomazánka i na zapékání

Autor receptu: Veronika Vítková (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Množství ingrediencí je orientační! Silné párky, eidam a česnek umeleme v robůtku na středně jemno. Přendáme do misky. Přidáme koření dle chuti a promícháme. Následně přidáme majonézu a opět promícháme. Konzistence by neměla být příliš mazlavá, ale ani by se neměla sypat. Podáváme na pečivu. Pro větší použijte nemazané pečivo dejte do trouby asi na 20 minut na 160 - 180 °C až se udělá malá krustička a povrch zezlátne. Po vyjmutí můžeme podávat ozdobené např. červenou paprikou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!