Staňte se našimi fanoušky na:

Rýžová věžička

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V mléce se špetkou soli uvaříme rýži. Vyšleháme smetanu s vanilkovým cukrem. Do částečně vychladlé rýže vmícháme máslo, moučkový cukr a šlehačku. Do formiček (vypláchnutých studenou vodou) dáme část směsi, posypeme rybízem a formy doplníme ke kraji. Na několik hodin dáme do chladničky. Po vyklopení zdobíme zbylým rybízem a toppingem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!