Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlý štrůdl s lečem

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Lečo vyklepneme do kastrolu a prohřejeme. Okořeníme oreganem a zakápneme dobrým kečupem. Klobásu před ohříváním vyjmeme a pokrájíme na drobno, teprve potom ji vrátíme do leča. Jakmile se omáčka začne vařit, zahustíme ji dvěma rozšlehanými vejci a necháme je srazit. Další postup je stejný jako v předešlém návodu. Na podlouhlý plát těsta navrstvíme prochladlou směs, těsto přehneme a důkladně stiskneme. Při pečení můžeme potírat vejcem. Podáváme teplý i studený.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana 9|23. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!