Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlý hráškový krém

Autor receptu: lenka.drcmankova (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrášek z konzervy přendám do hrnce (i s nálevem), přidám asi 1/2 plechovky vody, zeleninový bujón a nechám přijít varu. Vaříme jen asi 5 minut, hrášek je měkký. Pak rozmixuji, přidám asi lžíci mouky na zahuštění (máte-li málo vody, pak ani nemusí být). Rozmixované ještě jednou nechám projít varem (tedy asi 3 minutky) a hotovo. Dle chuti přidáme např. krutonky z celozrnného pečiva a podáváme. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |18. listopadu 2013
dobrá, 1* Odpovědět
petrapo |3. listopadu 2013
tak to budeme mít zítra na oběd! díky! Odpovědět
miri3 |16. června 2013
super Odpovědět
hana.molcarova |12. června 2013
hnedka bych si dala tato polévka je má oblíbená :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!