Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlovka z vařeného masa a fazolí

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(2 hlasy)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánev dáme trošku oleje a orestujeme na něm drobně nakrájenou cibuli. Přidáme maso nakrájené na malé kousky, krátce opečeme. Zalijeme omáčkou kterou jsme rozředili asi 50 ml vody, přidáme prolisovaný česnek, fazole i s nálevem a podusíme asi 15 minut. Může přidat i více vývaru nebo vody a pak zahustit moukou nebo škrobem. Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

olma |15. června 2013
super Odpovědět
zuzi |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
katy9 |23. května 2013
taky zkusím Odpovědět
betka |18. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!