Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlá rybízová buchta

Autor receptu: dagos (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • rybíz
  • 250 g cukr moučka
  • 250 g mouka hladká
  • 250 g mouka hrubá
  • 1 kus cukr vanilkový
  • 1 kus prášek do pečiva
  • 2 kusy vejce
  • 150 ml olej
  • 300 ml mléko

Pracovní postup:

Obě mouky promícháme dohromady a pak promícháme s práškem do pečiva. Přidáme ostatní suroviny a důkladně vyšleháme. Plech vymažeme, vysypeme moukou a nalijeme na něj těsto. Ovoce omyjeme a poklademe na těsto na plechu. Pečeme v předehřáté troubě dozlatova při střední teplotě. Místo rybízu můžeme použít i jiné ovoce (čerstvé, kompotované nebo i mražené).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

-3 |16. srpna 2013
máme rádi Odpovědět
Lenny |21. července 2013
super Odpovědět
slu |17. července 2013
teď dozrál rybíz, tak vyzkouším Odpovědět
Januse |8. července 2013
zrovna uzrál tak jdu na to Odpovědět
pecenicko |8. července 2013
mňam :-) Odpovědět
Jana 9|29. března 2015
1+++ Odpovědět
rufan|25. července 2013
mňam Odpovědět
Mlsanda|11. července 2013
potřebuju něco udělat s rybízem :D Odpovědět
Nikyhu|9. července 2013
také nám dozrál, tak vyzkoušíme :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!