Staňte se našimi fanoušky na:

Rybízový koláč s drobenkou

Autor receptu: sosik (22 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce vyšleháme s cukrem, poté přidáme olej, mouku, kypřící prášek a mléko a zašleháme. Nalijeme do formy, posypeme ovocem ( já použila červený a černý rybíz) a posypeme drobenkou. Drobenka: Máslo, cukr a mouku zpracujeme dohromady až se začnou dělat drobky (80g mouky, 40 g cukru, 50 g másla) Pečeme v předem vyhřáté troubě na 160 - 180 stupňů, dokuk se nepřestane lepit těsto na špejli.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!