Staňte se našimi fanoušky na:

Rybíz v cukru

Autor receptu: trrr.... (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nepřezrálé bobulky rybízu na sítě prolijeme studenou vodou a necháme okapat.Pak urovnáme vrstevnatě s cukrem do sklenic a necháme je tak do druhého dne.Sklenice doplníme ještě rybízem a cukrem,uzavřeme a v páře při 90°C sterilujeme,sklenice o obsahu 0,7l 10 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

majdik1515 |17. května 2014
také dělám výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!