Staňte se našimi fanoušky na:

Rybíz a la brusinky bez míchání od Vilemíny

Autor receptu: vilemina (65 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce obereme 1 kg červeného rybízu, je-li třeba, předem omyjeme. Zasypeme 650 g cukru, přidáme hřebíčky a kousek celé skořice. Může být i badyán a kardamom. Promícháme - a pak už ne! Přikryjeme, necháme stát cca dvanáct hodin. Povaříme dvacet minut a plníme do sklenic. Pokud je rybíz hodně zralý, neztuhne - můžeme v tom případě přidat nějaký želírovací prostředek. Konzumujeme, až se dobře rozleží. Rybíz à la brusinky je vynikající na lívance i do jogurtu. Tento recept je snadný - nevyžaduje mletí, pasírování ani míchání.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vilemina |4. června 2014
Evelyn - uvedu do varu, potom spíš mírně, ale rybíz je vodnatý dost, hlavně odolat nutkání zamíchat! Odpovědět
Jindriska8 |12. řijna 2013
Zajímavé!1* Odpovědět
ladunka |14. září 2013
výborné dělám to Odpovědět
b* |19. srpna 2013
vyzkoušeno Odpovědět
tepito |4. srpna 2013
zkusím Odpovědět
H-D |3. srpna 2013
paráda Odpovědět
milmach |2. srpna 2013
chutné Odpovědět
wieruska |31. července 2013
dobré Odpovědět
-1 |29. července 2013
ráda zkusím Odpovědět
jobovab |28. července 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!