Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí paprikáč

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rybí filé pokapeme citronovou šťávou,osolíme a dáme na 1 hodinu do chladu odležet.Zatím jemně nakrájíme cibuli,zpěníme jí na sádle,přimícháme mletou sladkou papriku a krátce zamícháme.Mírně podléváme a dusíme na mírném plameni.Na tento základ vložíme rybu a po 10 minutách ji zalijeme smetanou,ve které jsmw rozmíchali mouku.Rybu dodusíme na mírném ohni doměkka,omáčku dochutíme citronovou šťávou a solí.Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!