Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí filé s hořčicovým máslem

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybí filé necháme částečně rozmrazit, osolíme, opepříme, potřeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme 4-5 minut. Porce obrátíme, opět potřeme olejem a grilujeme, až změknou. Na talířích je poklademe kolečky hořčicového másla a podáváme s brambory nebo s pečivem. Příprava hořčicového másla: Máslo necháme trochu změknout, napěníme a vmícháme hořčici, usekanou petrželku, další potraviny a utvoříme váleček, který necháme v chladničce ztuhnout. Hořčicové máslo: 60 g másla, 2 lžíce hořčice, petrželka, citrónová šťáva, mletý pepř, sůl

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!