Staňte se našimi fanoušky na:

Ryba v těstíčku s řeckou kaší

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Začněte kaší: brambory zalijte v hrnci studenou vodou, osolte, uveďte do varu a provařte je 20 minut, až budou měkké. Sceďte a vraťte do hrnce. Česnek rozdrťte se solí na prkénku. Brambory nahrubo rozmačkejte, vmíchejte utřený česnek, citronovou šťávu, olivový olej, další sůl a utřete na hladkou kaši. Nechte vychladnout a pak vetřete mléko tak, aby vzniklo krémové pyré. Z vejce, mouky, špetky soli a piva umíchejte těstíčko. Obalujte v něm rybu a smažte ji ve vyšší vrstvě oleje dozlatova. Podávejte s připraveným bramborovo-česnekovým pyré.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!