Staňte se našimi fanoušky na:

Ryba v pivním těstíčku

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V misce spolu promíchejte mouku, pivo a koření na řídké těstíčko. dejte asi na 30 minut do ledničky. V pánvi rozpalte olej na střední teplotu. Kousky ryby namáčejte do těstíčka a smažte 4 až 5 minut krásně dozlatova. Přebytečný tuk odsajte papírovými kuchyňskými utěrkami. Podávejte s opečenými bramborami a tatarskou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sarka.tuslova |1. června 2013
Musím vyzkoušet :o) Odpovědět
eviti |28. května 2013
ukládám Odpovědět
dagmar.vrbicka |28. května 2013
super Odpovědět
jitulka |28. května 2013
super Odpovědět
Michi |28. května 2013
like Odpovědět
ehm |27. května 2013
mnam Odpovědět
pajunc |27. května 2013
fish&chips, dobrota :) Odpovědět
Aggie|28. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!