Staňte se našimi fanoušky na:

Růžová voňavá polévka

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Propláchnutou rýži vsypejte do mléka, přidejte kousek vanilkového lusku a zvolna vařte asi 30 minut doměkka, vytáhněte vanilkový lusk. Rozmixujte jahody a přidejte je k uvařenému rýžovému mléku a dle potřeby oslaďte. Polévku můžete podávat teplou i studenou, ozdobenou šlehačkou a jahodami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie10 |21. března 2013
Ukládám a vyzkouším Odpovědět
kote19 |27. února 2013
ta musí být dobrá :) Odpovědět
aťka |23. února 2013
tak až budou jahody na zahradě vyzkouším- ta musí krásně vonět a bude dobroučká!! Odpovědět
biglol |18. února 2013
ta musí krásně vonět :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!