Staňte se našimi fanoušky na:

Růžová šlehačka

Autor receptu: q (213 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ovocnou šťávu nebo marmeládu rozpustíme v trošče tekuté smetany. Zbývající smetanu ušleháme a postupně vmícháme moučkový cukr a vychladlou želatinu, kterou jsme nejprve na 10 minut namočili do studené vody a poté na mírném ohni rozpustili.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

H-D |17. června 2013
uloženo,vyzkouším Odpovědět
-1 |17. června 2013
dobrý tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!