Staňte se našimi fanoušky na:

Ruské chuťovky

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plněná vejce vejce, máslo, hořčice, kečup, zelená petrželka, kapie na ozdobení Vejce uvařte natvrdo, ochlaďte a zbavte skořápky. Rozpulte polédně a opatrně oddělte žloutek. Rozmixujte žloutky s máslem, ochuťte hořčicí a kečupem. Dejte do zdobícího cukrářského sáčku a naplňte půlky bílků. Ozdobte zelenou petrželkou, kouskem kapie. Lososové lívanečky losos v konzervě, vejce 1 ks, mouka 100 g, cibule 1 ks Do misky vyklopte libovolnou konzervu lososa. Větší kousky odložte na ozdobu. Přidejte drobně nakrájenou cibuli, vejce a mouku. Můžete opepřit, ale nesolte ! Vše dobře promíchejte nebo rozmixujte a pečte jako lívanečky dozlatova. Hotový lívaneček přeložte a ozdobte odloženým kouskem lososa, citronem a petrželkou Chlebíčky s kaviárem lososový kaviár, máslo, veka nebo rohlíky, citron, petrželka Rohlíky nebo veku pokrájejte na kolečka. Namažte máslem. Otevřte konzervu lososového kaviáru - velké červené kuličky (případně jiný). Kuličky opatrně vidličkou nebo příborovým nožem rozdělte na chlebíčky. Ozdobte dílky citronu a zelenou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

darma |18. června 2014
hmmm Odpovědět
Alpenrose |12. června 2014
******* Odpovědět
Rena.KI |10. června 2014
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!